Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 62 niet laden

%PM, %24 %857 %2011 %21:%mei

Feest voor Eibernest / Vrolijk F1, F2 en F3 !

Aanstaande zaterdag is het feest voor de F-ploegen van Eibernest/Vrolijk ! De F1 speelt om 11.30 uur hun kampioenswedstrijd tegen de F1 van De Meervogels. Voor de kampioenen van de F2 en F3 begint om 11 uur een korfbalclinic, gegeven door spelers van onze selectie !

Na de wedstrijd en de clinic is het tijd voor de huldiging van onze F-toppers. De spelers van de F2 en F3 zijn al kampioen en zoals eerder vermeld kan de F1 nog kampioen worden ! Wel of geen kampioen, de huldiging gaat in elk geval door na zo'n mooi korfbalseizoen !

Na een gezamenlijke lunch gaan we gezellig een uurtje bowlen. En zo wordt een mooi, sportief en zeer leervol korfbaljaar afgesloten !

Maar het is nog niet helemaal voorbij, voorlopig trainen we nog lekker door op dinsdag en donderdag !