%AM, %24 %451 %2011 %11:%mei

Wat een mooi eerste jaar voor Eibernest/Vrolijk F3 en F2

Eibernest/Vrolijk F2 reed via een prachtige en vooral alternatieve route naar Valto.

Er waren weer veel ouders en de opa en oma van Twan. Blijf allemaal trots kijken naar jullie (klein)kinderen!

De thuiswedstrijd was moeizaam met 4-2 gewonnen, dus oppassen was de boodschap aan Esmee, Shania, Twan, Floris, Nico en Yrsa. Valto F2 begon goed en het leek een spannende wedstrijd te worden. Onze F2 verdedigde zo goed dat er telkens afgefloten moest worden voor de aanvallen van Valto. De onzen begonnen nog beter aan te vallen door vooral goed overspelen en aangeven. Na een 0-2 voorsprong scoorde Valto 1-2. Plotseling was het alleen nog maar Eibernest/Vrolijk F2. Bij de rust was het 1-6 met daarbij een prachtig half draaiend schot van Floris, even mooi aangegeven door Shania. Na de pauze ging Eibernest/Vrolijk F2 door met scoren. Er werden door iedereen prachtige doelpunten gemaakt, maar vooral aangegeven. Vooral de snelle uitbraak is een lust voor het oog van de toeschouwers(ook van Valto). Uitslag 1-14.

Ook Eibernest/Vrolijk F3 speelde tegen een ploeg waar thuis moeizaam met 3-1 van was gewonnen. Deze wedstrijd was nog veel spannender aangezien onze F3 bij winst kampioen kon worden. Van zenuwen was geen sprake bij Anouk, Nalyssa, Karlijn, Sascha, Luco en Tommie. Helaas was Viktor er niet bij i.v.m. zijn zwemdiploma. Er werd door iedereen zo goed gespeeld en gescoord, dat al snel duidelijk werd wie kampioen zou worden. Snel overspelen, goed verdedigen en goed aangeven zorgden ervoor dat KVS F2 met een 3-12 nederlaag werd achtergelaten.

Eibernest/Vrolijk F3 werd hiermee kampioen van de F3L klasse!

A.s. zaterdag vieren wij de kampioenschappen van Eibernest/Vrolijk F3 en van Eibernest/Vrolijk F2 met een door de Toppers gegeven trainingsclinic (en er is meer). Hierover volgt nog informatie op deze site door Linda en tevens per e-mail naar alle kinderen.

Mogelijk wordt Eibernest/Vrolijk F1 zaterdag ook kampioen, zij spelen om 11 30 uur thuis tegen de Meervogels F1.  Dit zou prachtig zijn na een geweldig seizoen!

Het is toch al een prachtig jaar voor onze F ploegen. Dit is vooral te danken aan de vele helpers bij de trainingen. Je hoefde maar een junior e.a. te vragen en hij of zij was er. Daniëlle en Chantal konden tussen hen school, examen, eigen training bijna altijd weer tijd vrij maken om training te geven of te coachen. Als het nodig was deden wij een beroep op Bo of Fleur of Kristie of Jordy. Ook alle ouders hebben een grote bijdrage geleverd aan dit prachtige jaar. Hoewel blij met alle helpers, was ik heel “gelukkig” met de samenwerking met LINDA.

EIBERNEST/VROLIJK mag blij en gelukkig zijn met deze GROEP KANJERS.