%PM, %23 %742 %2011 %18:%mei

Na 2 jaar afwezigheid, weer kans op promotie

Het seizoen 2010-2011 gaat voor Eibernest/Vrolijk de boeken in als een uiterst succesvol seizoen. In de zaalcompetitie hebben de Eibers de kruisfinales gehaald in de Hoofdklasse. Nu, een paar weken later, is het slot van de veldcompetitie in zicht. De F2, F3, het 9e en het 5e zijn al kampioen geworden. Voor de F1, het 6e, het 7e, de A2, het 2e en het 1e kan de competitie nog eindigen in een kampioensschap.

Aankomende zondag speelt Eibernest 1 in Dordrecht tegen Sporting Delta haar kampioenswedstrijd. Bij winst mogen wij ons kampioen in de overgangsklasse C noemen en gaan wij weer terug naar het niveau waar wij 2 jaar geleden uit degradeerden.

Omdat het veld minder aantrekkelijk is om te kijken voor jullie als supporters is begrijpelijk. Het spel is trager, er wordt minder gemakkelijk aangevallen, slechtere schotpercentages en geen schotklok. Kortom, het veldkorfbal leeft niet zo erg als in de zaal.

Maar juist nu staat het 1e op de rand om het tot nu toe al mooie seizoen te bekronen met een kampioensschap. En daar hopen wij jullie als supporters bij te hebben om ons aan te moedigen. De steun zoals wij die kennen van de zaal, hopen wij aankomende zondag in Dordrecht weer te zien. Jullie hebben met eigen ogen gezien, waartoe wij in staat zijn met de hulp van de SVE en alle andere schreeuwende supporters.... DUS KOM ONS AANMOEDIGEN!!!!!!!

Bij winst zal er in Den Haag nog een klein slotakkoord in de kantine volgen. Jan Bongers zal daar samen met Arthur Carolus een duet zingen (LIVE).

Sonny & Cher - "I got you babe" (Arthur als Sonny, Jan als Cher)

Dus kom allen zondag 29 mei om 14.30u

Routebeschrijving Sporting Delta:

Gravensingel 118

3319 ET Dordrecht

Vanuit Rotterdam of Breda (A16) afslag ‘s-Gravendeel/Papendrecht/N3.
Op de N3 richting Papendrecht, afslag richting Werkendam.
Op de Provinciale Weg na 4e stoplichten, richting Werkendam.
Daarna 1e weg rechts, 2e weg links = Gravensingel, na 50 mtr. = Sporting Delta

Namens de selectie,