%PM, %18 %792 %2018 %19:%nov

Ook dit zaalseizoen moeten alle wedstrijden weer voorzien worden van Scheidsrechters!

Dit zaalseizoen willen we graag dat iedere wedstrijd voorzien is van een scheidsrechter, daarom wordt er hard gewerkt om de planning rond te krijgen. Dit kan helaas niet zonder de hulp van verschillende vrijwilligers die bereid zijn om wedstrijden te fluiten. We zijn daarom bezig om een planning te maken tot aan het einde van het zaalseizoen zodat iedereen vroeg van te voren weet wanneer hij of zij moet fluiten. Deze komt zo snel mogelijk op de website te staan.

Let op!

Als jij moet fluiten, maar je kan toevallig op dat moment niet, probeer dan zo snel mogelijk iemand te regelen die wel kan fluiten. Dit is jouw verantwoordelijkheid. Laat dit te alle tijde ook aan ons weten zodat wij er ook van op de hoogte zijn. Mocht je echt niemand kunnen regelen, laat het ons dan even weten, dan zoeken wij mee naar een geschikte oplossing.

Voor mensen die het leuk vinden om te fluiten is er een mogelijkheid om te fluiten onder begeleiding. Wanneer jij dit graag zou willen, geef dat vooral aan, want er zijn veel mogelijkheden!

Wat betreft wedstrijden die gefloten worden door bondscheidsrechters hebben wij het volgende besloten. Vaak worden deze wedstrijden op een donderdagavond teruggegeven door de bond, aan ons dan de taak om scheidsrechters te zoeken op een vrij korte termijn. Op dit soort wedstrijden kan je dus ook ingedeeld worden als ‘’Assistent scheidsrechter’’ dit dient dan als een reserve functie. Je krijgt dan van ons te horen op vrijdag als je niet hoeft te fluiten.

Ik hoop dat alles duidelijk is voor jullie en als er nog vragen zijn dan mag je me altijd aanspreken of een berichtje sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Marijn Jansen