NK Website Banner

U wordt doorgestuurd naar haagskorfbal.nl na 6 seconden

NK Website Banner

BinKix Kerst

Eibernest-kleinHKV / Ons Eibernest

%PM, %20 %576 %2011 %14:%mei

Meld je nu aan voor het Eiberkamp

Geschreven door

Voor 1 april hebben zich een flink aantal kinderen opgegeven. Deze maken kans op een leuke kampprijs. De winnaars hiervan worden binnenkort bekend gemaakt. Na de eerste stroom van aanmeldingen is het aantal een beetje stil blijven staan. We missen nog een flink aantal kinderen, waarvan we weten dat ze altijd mee gaan. Twijfel niet al te lang meer en geef je op via de knop rechtsboven op de site.

 

 

Daarnaast verwachten we dat een flink aantal nieuwe leden graag mee op kamp gaan. We begrijpen dat dit misschien een beetje “eng” is. We kunnen jullie geruststellen, want dat is het zeker niet. Zijn er vragen over het kamp, ga dan naar één van je trainers toe. Bij de meeste ploegen staat een trainer die als leiding mee gaat. Zij kunnen vragen beantwoorden, of je doorsturen naar iemand anders van de leiding.

 

De voorbereiding van de leiding is al aardig gevorderd. We willen nu weten op hoeveel kinderen we kunnen rekenen. Geef je nu snel op, want het seizoen is bijna ten einde en de inschrijving gaat bijna sluiten. Tot nog toe hebben de volgende kinderen zich opgegeven voor het kamp:

 

A2: Jordy

B1: Colin, Lisa, Luca, Maurice

B2: Lisa, Marisa, Maudi, Rico, Sanne

C1: Amber, Bonita, Joan, Tamar, Vincent, Judith

C2: Claire, Ilana, Isabella, Marvin, Robin

D1: Mandy, Mandy, Matthijs, Quinty, Sanne, Timo

D2: Bas, Bram

E1: Ainhoa, Jimmy, Merel, Neri, Roy

E2: Brian

F1: Niek, Vera

F2/F3: Esmee, Floris, Luco, Nico, Tommy, Sascha

Gelezen 1074 keer